Zelf een toernooi organiseren

Onze hal met drie indoorbanen en een gezellige kantine leent zich uitstekend om elkaar eens sportief te treffen. Een sportieve verrassing voor je vrienden, familie of collega’s: een eigen tennistoernooi. Je huurt de tennishal af en organiseert zelf een toernooi.

Dit is mogelijk op de zaterdagmiddag of –avond. Je kunt gebruik maken van onze kantine en kleedkamers met douches. Vrijwilligers staan voor je klaar om drankjes en eventuele hapjes te serveren.

Neem voor meer informatie contact op met : baanverhuur@tennishaldemunnik.nl

Kersttoernooi

Namens het bestuur van de tennishal wordt er elk jaar een kersttoernooi georganiseerd. De organisatie ervan berust bij vrijwilligers. Het toernooi vindt jaarlijks plaats van 26 december tot en met 1 januari.
De prijsuitreiking, nieuwjaarsreceptie en muzikale afsluiting is op 1 januari.

De inschrijving vindt plaats via www.toernooi.nl

Tennisclinic

Wil je je sponsoren, vrijwilligers en andere medewerkers in het zonnetje zetten? Hoe kan dat nu beter dan met een tennisclinic in onze hal. Tijdens een clinic tennissen groepjes mensen onder professionele begeleiding. Ze maken kennis of verbeteren hun techniek. Daarbij draait het bij een tennisclinic natuurlijk ook om vermaak. Tennis is een gave sport!

Echt iets voor verenigingen of bedrijven die eens wat anders willen dan een standaard feestje boeken.

Neem voor meer informatie contact op met : baanverhuur@tennishaldemunnik.nl