Huur direct een baan in de KNLTB CLUB app

Of via het afhangbord in het clubhuis

BaanverhuurEvenementenCompetities

Actueel

DE HAL WEER OPEN OP 19 MEI 2021

Tennishal De Munnik is op last van de overheid tijdelijk gesloten geweest vanwege het covid-19 virus. Maar het goede nieuws is dat de hal vanaf woensdag 19 mei 2021 de hele zomer open blijft, mits het virus hier geen stokje voor steekt.

Dus, vind je het buiten te koud of is het weer te onstuimig dan kun je binnenspelen in de tennishal. Huurders van een binnenbaan kunnen spelen op de baan en het tijdstip waarvoor ze een contract hebben afgesloten. De duur van dit contract is verlengd tot en met 29 augustus 2021. Maar er blijven nog genoeg mogelijkheden over om af en toe een baantje te huren via de KNLTB app.

Er is nog wel een aantal regels, die onverkort van kracht blijven. De competities mogen niet hervat worden en er mogen geen toernooien worden afgewerkt, de kleedkamers kunnen nog niet gebruikt worden, er mag geen publiek in de hal en de hal moet zo snel mogelijk worden verlaten. De basisregels zoals het vermijden van drukte, het houden van afstand en het laten testen bij klachten moeten nog steeds in acht worden genomen.

Maar als we allemaal gevaccineerd zijn moet het lukken om het coronavirus het hoofd te bieden.

Heel veel speelplezier.

Compensatie coronamaatregelen 

Op 4 april aanstaande eindigt het winterseizoen in de hal. Helaas heeft u door de coronamaatregelen gedurende een deel van het seizoen geen gebruik kunnen maken van uw baan in de hal. In verband daarmee heeft het bestuur besloten uw contract te verlengen tot het nieuwe seizoen ingaat, zodat u alsnog in de hal kunt spelen zodra dat weer mag. Hopelijk is dat binnen afzienbare tijd weer mogelijk.  

Het nieuwe seizoen zal eenmalig twee weken eerder en wel op zondag 29 augustus 2021 ingaan. Uw huidige contract wordt dus verlengd tot en met zaterdag 28 augustus 2021. 

Verder krijgen huidige contractanten die het komende winterseizoen weer een vast contract afsluiten voor hun huidige baan op dezelfde dag en hetzelfde uur, een korting van 25% op hun contractprijs.  

Over de mogelijkheid van reservering van uw huidige baan voor het komende seizoen hebben de vaste contractanten inmiddels bericht ontvangen. 


Over de tennishal

Welkom op de website van tennishal De Munnik in Leiderdorp. Klik hier voor onze locatie

Wilt u een baan huren? Ga dan direct naar het menu Baanverhuur.

Tennishal De Munnik beschikt over drie indoorbanen voorzien van een speciaal tapijt. De hal beschikt over voldoende parkeergelegenheid en heeft een gezellige horecaruimte.

Tijdens het seizoen, dat begint eind augustus en eindigt begin april organiseren we diverse competities en een Kersttoernooi. Voor de liefhebber van wedstrijden een uitgelezen mogelijkheid om in competitie- of toernooiverband tegen elkaar te spelen (dubbel of mixed).

Op deze website vindt u alle informatie over Tennishal De Munnik. Gegevens over de wintercompetities zijn online geplaatst. U kunt ze vinden onder het menu Competitie. Verder vindt u er informatie over het Kersttoernooi.

Openingstijden

Winter (30 augustus 2021 tot 3 april 2022)

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 23:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 09:00 – 18:00

Contact

Tennishal de Munnik
Hoogmadeseweg 41a
2351 CN Leiderdorp
info@tennishaldemunnik.nl
NL10INGB0003941435
– of –
NL52RABO0335626394

De hal is gesloten van 24 december om 14:00 uur tot 2 januari om 12:00 uur in verband met het Kersttoernooi.