Huur direct een baan in de KNLTB CLUB app

Of via het afhangbord in het clubhuis

BaanverhuurEvenementenCompetities

Actueel

UPDATE CORONAMAATREGELEN 26 NOVEMBER 2021

De laatste update mbt de coronamaatregelen vindt u hier

Om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen moet iedereen van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs (CTB) laten zien als zij in de hal willen tennissen, het clubhuis betreden of buiten op het terras gaan zitten. Zonder geldige QR-code kan ook geen gebruik gemaakt worden van de toiletten en de kleedkamers. Publiek dat naar trainingen of wedstrijden in de hal wil kijken moet ook in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs.

Naar aanleiding van deze verscherpte maatregelen wordt iedere bezoeker verzocht om het coronatoegangsbewijs bij binnenkomst actief te tonen aan de medewerker achter de bar. Dus niet wachten tot je gecontroleerd wordt, maar direct bij binnenkomst naar de bar lopen en je QR-code tonen.

Er is van 13 november tot en met zaterdag 4 december 2021 een gedeeltelijke lockdown van kracht. Publiek kan niet naar trainingen of wedstrijden kijken. Daarnaast sluit de horeca om 20:00 uur.

Heel veel speelplezier.


Over de tennishal

Welkom op de website van tennishal De Munnik in Leiderdorp. Klik hier voor onze locatie

Wilt u een baan huren? Ga dan direct naar het menu Baanverhuur.

Tennishal De Munnik beschikt over drie indoorbanen voorzien van een speciaal tapijt. De hal beschikt over voldoende parkeergelegenheid en heeft een gezellige horecaruimte.

Tijdens het seizoen, dat begint eind augustus en eindigt begin april organiseren we diverse competities en een Kersttoernooi. Voor de liefhebber van wedstrijden een uitgelezen mogelijkheid om in competitie- of toernooiverband tegen elkaar te spelen (dubbel of mixed).

Op deze website vindt u alle informatie over Tennishal De Munnik. Gegevens over de wintercompetities zijn online geplaatst. U kunt ze vinden onder het menu Competitie. Verder vindt u er informatie over het Kersttoernooi.

Openingstijden

Winter (30 augustus 2021 tot 3 april 2022)

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 23:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 09:00 – 18:00

Contact

Tennishal de Munnik
Hoogmadeseweg 41a
2351 CN Leiderdorp
info@tennishaldemunnik.nl
NL10INGB0003941435
– of –
NL52RABO0335626394

De hal is gesloten van 24 december om 14:00 uur tot 2 januari om 12:00 uur in verband met het Kersttoernooi.